IDOL

herregud! hur tänker svenska folket?! :O alice hängde löst ikväll? jag fick seriöst panik. skakade och sånt. haha. men hon klarade sig. jag har tittat på tv hela kvällen. hittade ett sjukt inlägg i jennys blogg som jag var tvungen att läsa uppp för henne. hahaha. otur. imorgn ska jag nog ner på stan en sväng, kanske hänger med anna och hennes syster. ska köpa "skönhets"prylar. jag och bästavän ska jag myskväll med fotbad och sånt.
så himla längesen vi gjorde något tsm!

nu ska jag nog sova! hejsvejs! <3

HEMMAKVÄLL

hej på er. här sitter jag under en filt i soffan med datorn på nagen samtidigt som det är idol på tv. bättre kan man knqppt ha det, druckit julmust, käkat marabou och popcorn och bara myyyst. så himla skönt. det har jag inte gjort på länge . jag måste erkänna att jag inte följt idol, något vidare. men nu har jag sett alla. ikväll var kevin och alice bäst. det är dock lars kvar. härlig typ är det. läste att varken lars, alice eller johan vill vinna, inte många kvar då! :O 
tror dock det handlar mest om vilja. vinner man gör man det till sin grej, utan att göra det andra vill. vilket de flesta gör.

nu är det dags för lars. 

pusspåer! <3

ELIIIIN

hej på er. nu har jag precis ätit pizza och lite choklad och sitter proppmätt här i soffan. vi var hos elin och dom i typ två och en halv timme. hon är så sjuukt söt. " Hej cajsa" " Rita Cajsa" "Elin gömma färdigt, Cajsa leta Elin" . hon är sjuuuukt söt och sjuuukt rolig. man sitter inte still en sekund, när man är hos henne. vilket jag är alltför sällan. men hinner ju sakna gumman! <3  det är ju halloween idag. imorgon är det alla helgonas dag, när man ska till grave och sånt. ska v'l till farmors och jag vill gärna till morfars med. fårse hur det blir. 
nu ska jag ladda in bilder och peppa och poppa popcron inför idol.

hejdå. <3

PRESENT

hejhej! nu har jag precis slagit en en bok. rosa omslagspapper och massa presentsnören. även som klisterhjärtan i ena hörnet. jag måste säga att jag är väldigt duktig. haha. ser ni det har ni nog inte samma åsikt. vi ska vara där tre, så vi åker väl kanske kvart/tio i . jag har iallafall laddat kamera batteriet. så jag kan ta några foton på elin och lilla albin.
ska väl fixa lite till innan vi åker. så hejsvejs! :)

vad hittar ni på idag ? :)

glöm inte idol ikväll. <3

FREDAG

hej. om tre dagar sitter jag i skolbänken vid den här tiden. inte så roligt. imorgon är det halloween tror jag. eller är det idag ? jag satt uppe igår och tittade på på smällen, en underlig film som hade sin ljusa stunder. sen gick jag och la mig. lite läskigt var det eftersom hela huset skakade och regnet piskade på rutan. men somnade gjorde jag och vaknade ser jag nu, halv tio. skönt. idag ska vi nog hälsa på mina treämänningar som tagit sig ner hela vägen från stockholm.
första gången jag träffar den ena, som bara är två månader. såsött.

nu ska jag nog börja klä på mej, eller krypa under en film och titta på hitta nemo! :)

vi får se.

en sommarbild kanske piggar upp er i snöslasket. jag äääälskar snö, men hos oss smälter snöflinogrna när de når mark.


MOVIESURFERS

hej på er. nu har anna gått hem och jag har precis ätit lite pastagegga. lät kanske inte så vidare gott, men det var det.
anna och jag tittade iallafall på film. mitt i "what happens in vegas" stannade vi filmen och poppade popcorn. tände jättemånga ljus och satte oss under en filt. mysigt värre. tittade klart på filmen, och sen satte vi på satc-filmen. båda filmerna var verkligen jättebra :D får se vad som händer ikväll, kanske hemma hela kvällen.









fotograf till dessa bilder är min bror, gustaf.

FASCINATION

hej på er. kom nyss hem från stan. köpte present till jenny och nagelfil till mej själv. vi hyrde även filmer :) sex and the city och what happens i vegas. ska se dom snart. jag missade båda när de gick på bio. vilket var synd. men nu får jag njuta av dom i soffan med chokladrutor. det är inte så dumt det heller.

hejdå.

TORSDAG

hej på er. jag har nyss varit ute på en promenad, med anna och hunden. mysigt var det. sen gick vi hem till mej och jag åt lite ärtsoppa. anna var inte hungrig, men tyckte heller inte om ärtsoppa. ska kanske ner på stan. det skulle verkligen behövas, men vi får se. imorgon är det fredag, sen helg och gissa vad? sen börjar helvetet igen.
roligt värre. just därför måste jag göra något roligt.
hejdå.

Har ni gjort något minnesvärt på lovet än ? :)

REVISOR

hej på er. jag har suttit här och "lekt revisor " åt min bror som inte har någon koll på sina pengar. efter allt mitt jobb och slit, ville han dock inte ha det. så jag la dit mina pengar. vilket inte är så mycket.
men iallafall. idag ska jag nog vara med anna och sen nora. borde åka ner på stan och köpa presenter till födelsedagsbarn, men får se om det finns tid till det. nu ska jag klä på mig.

hejdå.

BRUR

jag såg att min bror läst min blogg. tack bror! nu ska jag tydligen ut och titta på stjärnor under en filt. jag fryser, så det blir väl ingen längre stund. men ett tag iallafall.
hejdå.

BILDDAGBOKEN

hej. nu kan alla som vill. kommentera sitt namn, så laddar jag upp en bild och skriver några rader på bilddagboken.

BAKABAKA LITEN KAKA

hej på er. nu har jag och bror bakat oss chokladrutor. dom står dock i ugnen nu och blir godare. ska fixa en glasyr nu. sen blir det mums och en film. hoppas att morgondagen blir roligare.

hejs.

TRÅKDAG

hej på er. hur har ni det ? jag mår bra, även om jag har grymt tråkigt. har spelat gitarr, och tittat på svenssonsvensson.
inte speciellt roligt. men, får se om jag hittar på något senare. men kan faktiskt tröttna på datorn, tro det eller ej. det kräver dock, riktigt uttråkning. om det ens är ett ord. nu förstår varken ni eller jag vad jag skriver, så hejdå.


ONSDAG

hej på er.  onsdag idag. halva lovet har gått. idag har jag inga planer alls. bara gustaf och jag hemma . men jag får väl se vad jag hittar på. hejdå! :)

GUITAR

hej på er. gustaf sitter just nu och sjunger om italien samtidigt som han knepar med två tre ackord. men duktig det är han! hihi. laddat in nya låtar i mobilen, sådana som man kan lyssna på! är även grymt trött. men, jag har ju höstlov, så jag kan sova hur mycket jag vill, vilket är grymt skönt.
ska väl hjälpa bror lite nu,

hejdå.

STAN

hej på er. jag och anna ska in till stan nu, med mamma och bror. roligt! ska förska hinna hitta ett par "jeanstights" för dom är alltid slut! och ett nytt linne är ett måste!

hejdå.

TISDAG

hej på er. hur mår ni ?   jag mår bra. kom nyss hem efter en promenad. mysigt. vädret är väl inge vidare fint så kanske det blir en mysdag? man kan hyra guitar hero och singstar på musikbiblioteket. får se om jag gör det.
som´ni märker har jag inga planer. men vi får se hur det blir.

hejdå.


U T E P Å B Y N

hej. jag har varit ute hela kvällen. med nora och anna. vi satte oss i busshållplatsen. och flummade runt. tog kort och sådant. trodde också att anton kom, och skrek med en fånig röst. det var dock inte han utan en annan anton, som måste trott att vi var helt sjuka i huvudet. men det är vi också. lyckades även ha av annas kedja. så nu får hon cykla runt utan. vilket inte går alls. lilla gumman, förlåt. vi låg även på en brygga och tittade på alla unika stjärnor. otroligt härligt var det. vi blev riktigt filosofiska där också. sjukt hur vi förstår våran jord.

nu ska jag nog sova. trött som satan!

BILDER

kameran har legat i min kameraväska i över två veckor, så nu har jag äntligen tagit upp den och laddat in bilderna. nu får ni lite bilder. jag har ju förresten stickat klart min sjal. den blev lite liten men, sådant är livet.




en aning sminkade dära!

MÅNDAG

hej på er. idag har jag ju vart med anna. och vi gjorde faktiskt inget speciellt alls. satt framför datorn till klockan var halv tre. bestämde oss dår för att ta bussen in till stan, och på bussen hittar vi självaste nikolina! satt där och pratade lite. gick på stan en halvtimme, han köpa med oss lite godis innan vi åkte hem igen. inte bra alls. men nu ska jag ha godisförbud ett tag framöver. åkte hem och tittade på highschoolmusical 2, i fem minuter innan vi började springa runt och lekte dramafilm. ritade lite med tuschpennor och sen åkte hon hem.
det var våran dag. inte speciellt händelserik. imorgon vill jag simma. måste röra på mig.
nu ska jag leta reda på en text. sen blir det chatta tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre. vilket blir snart. så himla trött på mornar.

hej då!

Har ni haft en bra start på lovet? :)

STAN?

hej på er. jag och anna ska nog dra oss in mot stan. första dagen på höstlovet måste vara rolig. high school musical 3 går klockan fyra så jag kanske ser den igen. anna kommer snart och vi ska nog ta bussen ändå. får ringa efter skjuts om vi ska hem.

hejdå.

ROSA.

hej på er. jag har grymt tråkigt. är med anna, men hon sitter och knarkar mackor framför rosa. jag ville åka och simma/bada men det ville hon inte. suttit framför datorn hela dagen. ögonen börjar bli fyrkantiga.
ska väl plocka undan och dra henne till badhuset!

hejdå.

IT'S WHAT WE ALL LEAVE BEHIND

hej på er. jag har lite ont i magen. det är väl lite sådär. ska ta en promenad med min älskade ipod. laddar in lite musik, men jag behöver fler låtar. alla försvann för ett tag sedan!  hemskt tycker jag att det är.
ooh, jag vll se high school musical 3 igen. zaaaaaccccccieeeeeeeee! 
underbar han är asså. nu ska jag klä på mej, sen ta en promenad, sen duscha och troligvis vara med anna senare! 

hejdå.

 

SÖMNDAG!

hej på er. hur har eran söndag varit? rubriken säger väl ungefär hur min varit. haft ont i magen till och från, såfort jag ätit. spelat piano och gitarr. lärt mig alla about you. den är så himla fiin. annars har jag varit inne på youtube och tittat på intervjuer som zac efron har gjort. den snyggaste killen på denna jord. av dom jag sett iallafall.
nu kan jag nästan allt om honom. även några intervjjuer med sprousetvillingarna. roliga killar :D

nu ska jag titta på tv och myyyysa med familjen, imorgon är en ny dag! tar i med nya krafter då! :D

hejdå.

HEY THERE!

hej på er. hur mår ni? jag är trött. vaknade vid halv nio, fast jag trodde den var halv tio eftersom man ska ställa tillbaka tiden en timme. men tjänar en timme iallafall. mormor sov över här. mamma skjutsar väl hem henne under dagen, får se om jag följer med. tangentbordet funkade inte, så jag tog nyss en promenad, härligt är det!

men nu funkar det igen. ska kika lite på olika bloggar och sen är det väl lunch som gäller ;D

hej då!

FEST HOS ANNA!

hej!  jag kom nyss hem från anna. vi hade roligt roligt! ;D åt massa gott och tittade på paramore. cyklade lite och tittade på tv. mysmys vill säga.  kom sedan hem och hela familjen satt och sjöng julsånger. ja, dom är som dom är.
imorgon ska jag inte göra något speciellt, planerat ännu. men vi får se.

nu ska jag öva lite gitarr, godkväll :D<3

IT'S ALL ABOUT YOU

hej påer. jag kände för att skriva lite redan nu. jag har suttit och sjungit och spelat piano hela morgonen. roligt värre. ska strax till bästavän och gratta henne, en dag i efterskott. sen ska tydligen mormor hit på middag, men jag är väl hos anna då antar jag. jag tittade inte på idol igår, men loulou åkte ut. synd, för hon kunde sjunga ;D men jag hejar fortfarande på sötaalice :)

hejdå på er :) <3

LÖRDAG

hej på er. hur har ni det? jag är trött och sånt. och just nu har jag ingen skrivlust alls! men ni kanske får ett inlägg ikväll får se hur jag är då.

krampåer! <3

HÖSTLOV

hej på er. tänk att jag verkligen har ett veckas höstlov framför mig. det är helt otroligt skönt. ingen skola eller annat skit. så himla härligt! idag fyller dessutom min bästa vän år. jag vet inte om vi får komma dit och fira henne. men vi ska dit imorgon!  roligt värre. jag och jenny har åkt på en zaccrush. ohhh..


hejdå!

HIGH SCHOOL MUSICAL - SENIOR YEAR

hej på er. jag kom ganska nyss hem från bion. det var verkligen roligt. anna pratade dock högt och tydligt under hela flem och fick en crush på zac efron. den flickan överraskar varje dag.
hon blir dock aldrig kär i kändisar. men under hela filmen sa hon att han var het. sen satt vi och vänta på bilder på hetingen. och visst är han snygg det måste man erkänna. jag mår lite bättre nu iallafall. imorgon fyller älsklingsanna år och jag vill verkligen vara frisk. ska försöka iallafall. men det klarar jag nog. men vi har två inlämningar och ett prov. så jag vet dock inte om jag är så sugen. men hon fyller ju år! :D

okej, dagens tips, SE HIGH SCHOOL MUSICAL, men man kan dock inte andas under hela filem. heeetingen zac borde vara med på fler ställen. och att gå på bio med anna är det roligaste som finns. stockholm om två veckor :D

BIOO

hej på er. hur har ni haft det idag? jag har mått illa nästan hela dagen. sån't är livet. nu ska jag och bästavän på high school musical 3. så vi syns ikväll :)

hjdå! :)<3

STRESS

hej. jag åkte in till kören och vi sjöng då i en och en halv timme. sen stressa till bion, där det var så lång kö att jag inte orkade vänta. tillbaka till bilen och upp till mcdonalds och smälla i mig en hamburgare. sen till spelningen. där var det låst så jag kom inte in. väntade ett tag men ingen kom så vi åkte hem.

nu ska jag plugga lite. sen sooova! <3

gonatt på er :)

SÖÖT!

hej. anna har sprungit runt och lekt med fabbe i en timme nu. " han är så sööööööt " upprepar hon gång på gång. roligt. ska strax åka in till stan, för körövning ( en kör ) . sen gitarren då.
ska hämta ut hsm biljetter tills imorrn också. jag och lupin ska gå :D

hejdå.

IT'S ALRIGHT WHEN YOU'RE BESIDE ME

hej på er.   skola idag. vi lärde oss om FN hela dagen lång och fick sluta ett! ;D härlig dag vill säga. sen gick jag ner på stan med anna och vi tog bussen ut till böönan. nu sitter vi och tittar på rooosa. :)   bästa serien någonsin enligt oss. nu ska jag fixa iordning lite sen har jag kör. och efter det gitarr så det blir en lång kväll.
inge vidare kanske.

hej då :)

ÄKTA?

hur vet man att en vän är äkta? hur vet man att den personen alltid kommer finnas där för en? egentligen så vet man inte det. man för ta och lita på personen och hoppas att den talar sanning. hur jobbigt det än kan vara.

SKOOLA

hej på er. idag ska jag försöka pallra mig iväg till skolan. tre dagar till klarar jag av. jag vaknade vid halv sju men jag legat kvar i sängen i en och en halvtimme. sköönt. ska platta håret nu om jag orkar. efter skolan ska jag hem och kanske vara med anna. kör och gitarr sen på kvällen. imorgon blir det bio! :D


Vad ska ni göra idag? :)

ska fixa iordning mig nu.     

hejdå. 

GOODBYE HELLO

hej på er. hur mår ni? jag mår bättre. ska duscha lite nu. så får vi se hur jag mår imorgon. vi går ju kortdag. men jag måste plugga. nej, vad har ni haft för er idag ? :)
nu har jag tittat på andraavenyn. det är bäst!

ska snart sova. skola imorgon. endast tredagar kvar! :D

HAS MOON LOST HER MEMORY?

hej på er. mår ganska bra nu. ska nog pallra mg till skolan imorgon, vi har kort dag. så jag klarar mig nog :)
jag har tittat på rosa hela eftermiddagen. hon är väl för söt. men jag hatar sångerna. haha. imorgon är det kör & gitarr ska även försöka hinna hämta ut biljettertill hsm 3 som jag och anna ska gå på på torsdag. nu är det middag snart. sen ska jag ta mig en dusch. även om jag inte går imorgon känner jag mig fräsch. nu ska jag fixa lite.

hejdå!

STÄDA

hej. jag har städat datorn. rensat ut allt skit! så nu är det ganska tomt. men skönt. jag måste börja hålla reda på allt här i. det blir en sån himla röra.

SJUK

hej påer. hoppas ni mår bättre än vad jag gör. jag är sjuuukt trött och vill bara krypa under täcket och titta på film. huvudet är tungt och jag har ont i halsen. att jag skulle å och bli sjuk nu! jag och bästavän skulle ju simma efter skolan. nu blir det inget. jag behövde verkligen det. men miss li påminner mig om sommarlovet. alla låtar av henne påminner mig nu om västkusten. häääärligt. och gud vad jag saknar det. skulle vilja ta mer bilder. jag får ta och åka ner nästa år.
om två veckor åker jag och anna till stockholm :D härligt. jag behöver fylla min garderbo med lite nytt.
hon fyller dessutom år nu på fredag!

nu ska jag välja någon film som jag kan titta på. och viila. imorgon ärdet en roligdag i skolan så jag vill jättegärna gå.

hejdå!

SOMEHOW WE'RE GONNA WORK IT OUT

hej. min sjal är nästan klar nu. hoppas jag. jag vill verkligen inte ta upp den igen! herregud vilket jobb.
mamma kom hem med falska halstabletter. eller sådana som inte hjälper. det trycker bakom ögonen också.

men snart ska jag sova.

gonatt bloggen! <3

I'LL WORK IT OUT

hej på er. klockan är halv sju och det är kolsvart ute! det är läskigt. nyss var det ljust hela natten och man kunde vara ute hur länge som helst och ändå hitta hem. nu ser man knappt ut. 
jag sitter och stickar. det hpller mina iskalla händer uppvärmda. men det är jobbigt och om jag ska vara ärlig tror jag att jag börjar bli klar snart. härligt. en skön varm avluddande sjal! :D

ska titta vidare på filmen nu. mamma kommer sen med halstabletter. 

hejdå!

EJ ÖRON EJ ÖRON EJ SVANSAR HAVA DE

hej på er. eva och adam filmerna rullar på tv:n såsom de gjort hela dagen. man längtar verkligen till sommaren, nu när de dansar runt midsommarastången och sjunger ;D de har hämtat våran tv nu, så vi tittar på en gammal liten en. vilket funkar det också. mår lite bättre nu. men det trycker i öronen. jävla förkylningar. men det blir ju bättre vilket känns bra. vet inte hur bror mår, men men. ska kolla vidare på filmen och sticka på min halsduk! jag rev upp hela igen! men nu är den " ungefär " lika stor igen.

hejdå!

SJUK

hej. min familj har åkt på nåt skit, så nu lligger bror och jag hemma och är sjuka. inge vidare roligt. men huvudet värker och jag fryser och känner mig allmänt sjuk. jag vet inte riktigt vad bror har för fel men. hemma är vi och tittar på eva & adam. vi har roligt. det blir väl film hela dagen antar jag. bara det att bilden på tv, är jättedålig, så vid två idag blir vi utan tv. det kommer ju gå bra.

nu ska jag krypa tillbaks under täcket i soffan och titta på eva & adam. sen blire disneyfilmer! :D

här är bilder från igår.

     
klicka på bilderna för att se dom i stort format.

FOTODAG MED BÄSTAVÄN

hej. idag har jag vart med j. vi fotade såklart. en massa bilder. nu ska jag äta.
bilder kommer sen.

I CAN'T LIE ANYMORE

hej på er. hur är vädret hos er? :)   här skiner solen så jag funderar på att gå ut och fota. men jag ska äta nu, sen kolla vart jag och jenny ska hålla hus. hos båda familjerna städas det. så vi får kanske bygga oss en kojja och flytta in. nej, nu ska jag sluta med meningslösa skämt. lite lunch, sen ringa jenny. vi kanske fotar ;D

hejdå <3

SÖNDAG

hej. jag bloggade inte så mycket igår. vet inte varför egentligen men det blev bara inte så. annars brukar det komma upp inlägg var tionde minut. idag ska jag nog vara med j. vi får se vad vi hittar på . jag har läxor och sånt också. så ikväll blir det plugg. nu ska jag duscha och fixa irodning mig. min käre vän brukar sova ganska länge så det är ingen brådska.

hejdå.

LÖRDAG

hej. lördag idag. äntligen. jag har suttit och kollat på disneybloopers hela morgonen och sen åkte jag, bror och a ut och cyklade. sen kom anton. nu ska vi äta, sen hitta på någonting med anton.

hejdå.

IDOL

hej. nu sitter jag och tittar på idol. alice borde vinna enligt mig. vilken tycker ni om? :)

FUNDERAR......

hej. jag sitte rhär och funderar. det är verkligen dags att klippa mig. och jag funderar på om jag ska klippa lite lugg. men jag vet inte om det skulle bli bra?! :O 

vet ni någon sida men kan testa frisyrer på?! :)

I DON't CARE THAT I FEEL WORSE

hej på er. jag sitter och kollar på mamma mia! the movie- klipp och luciatågs-klipp. jag längtar som satan tills julen är här. det är en av de mysigaste stunderna på året. tycker inte ni det? :) jag älskar iallafall julen!
jag sjunger ju i kulturskolans kör och vi ska tydligen ha en konserrt. och herregud. man sk ha lucialinne! jag äger inte ens ett. sjunag också. men en dag får vi ta ledigt från skolan! och sen är det träna varje dag i en vecka. mysigt.
men är det juletider så är det.

jag mår iallafall bättre! :)

I'M SICK SO SICK

hej på er. hoppas ni mår bättre än mig! jag håller på att få en bihåleinflammation, men äter tabletter, så jag tror inte att den "slå ut". fryser och svettas lite också. men annars mår jag bra. lite huvdvärk kanske. nu blev det en himla massa fel. men det är iallafall fredag och jag tänkte sitta inne och titta på eva & adam. mysigt!

Vad ska ni hitta på ikväll? :)

SLEEEP

hej. jag har ont i magen och fryser. och med det menar jag att jag mår jättebra! usch, ska ta och bädda ner mig under ett duntäcke och vila. hoppas det går över. annars är det skola imorrn som gäller. vilket vore bra och jag gick till. eftersom det är några prov och sånt som vore skönt att ha avklarat!  men är man halvsjuk så är man.


IT'S A PATETIC ESCUSE.

                                    

hej på er söta människor! jag kom nyss hem efter en h ärlig eftermiddag. åkte bussen hem till anna där vi åt mackor, jag anna, anton och sen kom jenny. tittade på tv och satt framför datorn. roligt värre. jag och anton hade en liten catfight. men det var roigt. vi åkte sen till jenny och checkade in hennes nya hus. fint var det!
hem sen och nu ska jag nog plugga lite. fixa inför imorgon! sen får vi se vad jag hittar på på kvällen.

Vad har ni haft för er idag? :)

skola

hej. nu sitter jag i skolan. letar reda på information om regnskogen och jag måste säga att det är intressant. har även hittat en nyhet till imorgon. tänkte åka hem före lunch, men jag stod ut. och herregud vad det regnade imorse. jag fick byta om när jag kom till skolan. hemskt! men nu är det torrt igen.  efter skolan ska jag vara med anna!

ha det bra. så bloggar jag mer ikväll!

puss på er!


TORSDAG

hej på er. här sitter jag och fryser i tights och jeansshorts oh skyfflar i mig yoghurt.
skola idag. och jag känner mig väl inge helt hundra men det blir kanske bättre under dagen.
nu ska jaf fixa iordning mig. och ikväll är det sånt här blog awards. 

vem hejar ni på? :)   jag tycker om lisaplace. 

MYSA

hey. en svensk rubrik en gång. haha. mamma kom nyss hem. jag som trodde att hon inte skulle komma hem i natt. men det gjorde hon. så nu ska vi äta lite och mysa. sen måste jag sova . klockan är trots allt tio. skola imorgon.

sen ska jag vara med anna! <3

PACK UPP ALL MY THINGS

hey. jag har något otroligt tråkigt. ingenting att göra. min stickning måste dock stickas på eftersom jag tog upp hela. smarta jag :'D men den var felstickad.

nu sitter jag och funderar på om jag ska ta tag i promenader. jag måste gå ut och gå annars blir det absolut inget av det.
jag ska försöka. och inte äta massa skitsaker.

nu har jag så tråkigt att jag inte längre orkar blogga.

YOU DON'T SEE

hey. jag kom precis hem. skulle haft kör men magne värkte så jag åkte hem. satt med nora och vi kollade i min skolkatalog. det finns inga statusbarn på engelskaaaaaa .

dagen var väl bra. spanska provet gick väl sådär. det mindre tråkiga var väl att jag fick göra ett matteprov jag inte hunnit plugga tilll. så det klingar ig.

nu ska jag lyssna på musik och mysa.

hejdå! :

SOMEHOW EVERYTHING RIGHT IN TO PLACE

hej på er. här sitter en ganska så trött cajsa. jag borde läsa igenom spanskaboken. eftersom vi har prov imorgon. men jag orkar verkligen inte.  sjukt egentligen. hur mycket pluggar inte jag i veckan? skolan och sen fritiden.
man hinner ju knappt "leva". men jag tänker inte sova än.
" jag är bara upp ett tag till" jomen visst. vid elva kommer mamma dra mig in i sovrummet och bädda ner mig.
men man blir faktiskt piggare fter ett tag.

min brors kompisar hade sagt att jag skriker och svär på bussen? vilka små snorungar! men jag kanske kan ändra mitt språk en aning. jag ska försöka. någon får slå mig för varje svordom. då slutar jag. för jag stör mig på folk som slår en.

nu kanske jag ska ta tag i pluggandet lite. innan jag är alldeles för trött för att sova!

godnatt på er! :)

Ni kanske har något tips. hur håller man sig vaken länge på kvällarna? :) och skriv inte k a f f e !

BLOGGKOLL

hej. eftersom jag inte haft bloggkoll så länge är det några saker jag undrar över.
asså, inläggen kommer upp jättesent för mig. en timme efter eller nåt.
är det så för er också?

BIGCITYDREAMS

hej på er alla söta människor i vårt avlånga sverige! hur har ni det idag?
jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. jag var på min första gitarrlektion. vi stämde gitarren x'D
+ att jag har en v äl d i g t gammal gitarr. det kommer ju går bra!

skola idag först. det var ganska roligt. speciellt i matsalen när mickan höll på att spruta ut vatten över hela rummet. skjutande ninjor! det var roligt. sen no. och jag tycker det är tråkigt när vi ska sitta och klippa och klistra. men det funkar.

nu måste jag plugga men jag vet inte om jag orkar.

vi hörs!

Vad har ni haft för er idag? :)


LÄSARE

jag måste bara säga att jag tycker att ni som läser bloggen är jättesnälla! vilka fina ord ni kommer med! men blir så glad!

tack!

EVERTHING IS GONNA BE ALRIGHT

hej på er! jag har inte hunnit blogga på eftermiddagen. men nu är jag hemma och har precis ätit middag.
vi åkte buss hem som vanligt. och vi är lite högljudda måste jag erkänna. då skriker plötsligt busschauffören att vi ska lugna ner oss. så vi blir tysta. sen säger han att platserna är inte avsedda för oss. och vi sitter fortfarande tysta. då ryter han till. MEN FLYTTA PÅ ER DÅ! så vi tar våra väskor och sätter oss på några andra platser. men bussen står fortfarande still. så snäser han. städa upp också. så jag och anton får städa upp annans skit. så där får man inte bete sig. han kan säga till oss att vara tysta men inte skrika åt oss.

sen åkte jag och anna hem till anna. och anton kom senare. och man kan ju inte säga annat än att vi hade roligt!

nu ska jag chatta lite.

Någon som vet om det är något bra på tv idag? :)

GODMORGON!

hej. här sitter jag påklädd, sminkad, duschad och vi ska åka om en halvtimme! måste erkänna att det är mycket härligare att ha en halvtimme extra på mornarna istället för att stressa in i det sista. men det är svårt att komma upp. trots att jag var uppe för sent igår, så kom jag upp av bara farten.
idag är det skola. men vi går bara från 10-14. härligt värre. sen ska jag väl ner en sväng på stan och vänta på att annapanna slutar. sen tar vi bussen hem.

så ser min dag ut. ungefär så ser den ut resten av veckan också. haha. kanske åker till jenny och kollar på deras nya hus någon dag också. men endast två prov den här veckan! :D
skönt. men jag har glömt det mesta av porvet jag missade när jag var sjuk, så nu måste jag göra det. och plugga blir det då.

så här ser jag ut idag.
iklädd tights och linna från gina.
och pappas skjorta från peak performance.

det är konsitgt att pappa har kläder kvar med tanke på hur mycket han ger mig! :O


Vad ska ni göra idag? :)

YOGHURT

hej. nu har jag krupit upp i soffan med en skål med yoghurt och müsli. mysigt värre.  nu ska jag titta runt lite på bloggar. kommentera om jag ska kika in på just din blogg!


I'M HAVING SUCH A GOOD TIME

hej. nu sitter jag här och är proppmätt. proppmätt, vad roligt det lät. jag fick köttsopppa! :D och mackor.
det var jättelängesen sist.

nu har jag annat att fixa med. men här har ni två bilder från igår. nu redigerade! :)


SÖMNDAG

gud vad trött jag är. jag åkte med pappa in till hans jobb för att han skulle fixa något där. men fick akut ont i magen så jag halvlåg i bilen. vi åkte hem sen och jag vilade ett tag med min ipod. nu tror jag dock att hunden måste ut och gå.
och jag med för den delen.

dagens låt är . darling, go home - amanda jenssen
den är faktiskt jättebra! :)

hejdå.

Glöm inte att prenumerera på min blogg i Bloggkoll! :)

BLOGGKOLL

hej. jag har hakat på bloggkoll. och det verklar bra. jag ser när mina favorit bloggar lägger in nya inlägg och sånt. jag tycker att ni också ska skaffa det! :)
Följ min blogg med bloggkoll

SÖNDAG

hej. nu är det söndag. dagarna bara springer förbi. imorgon är det skola igen. vi har dock inte lika mycket prov den här veckan. så det kanske blir lite mer fritid. igår var jag och fotade med anna på engeltofta. och vi fick några riktigt fina bilder. sen var vi tydligen bortbjudna på kvällen, men det är alltid lika roligt i harkskär.

idag ska jag inte göra någonting alls. inte vad jag vet än iallafall. det är verkligen fint väder så kameran kanske åker fram idag igen. annars är det lite plugg som måste göras. 
är det någon som vet vad som i atmosfären ändrar typ "solid" till gas?  
det måste jag ta reda på.

Vad ska ni hitta på idag? :)

Här har ni en bild från igår! :)

PHOTO @ ENGELTOFTA

hej. jag kom nyss hem. har köpt minneskort och väska. sen åkte vi runt på stan. men nu är vi hemma. jag och anna ska hinna med 14.10 bussen till engeltofta. där ska vi fota. sen får vi väl gå hem!

hejdå.

NYTT!

som ni kanske märkt. så har jag bytt header.

vad tycker ni? :)

FINALLY SATURDAY

heydär. nu är det lördag. finally. jag älskar verkligen helger. idag ska jag dra en snabbis till köpis och sen ska jag fota med a. ska köpa minneskort och väska. får se om jag hittar någon bra. jag lägger in bilder sen när dom är tagna och redigerade. får jag en tråkig lördagskväll, kan det hända att de blir redigerade ikväll :)

Vad ska ni hitta på idag? :)

BLOGGNING

det är svårt att blogga. ibland har man ingen lust alls. men jag slänger in ett inlägg ändå ch det blir hel knasigt. och jag vet inte vad jag ska blogga om. fotografering ligger ju mig varmt om hjärtat, så det är väl bra om man skriver om något man tycker om. men det är svårt. att få läsare till exempel. men man får väl jobba på det.

nu är det idol!
Vem tycker ni ska vinna? (:

DISNEY SONGS

hej. jag och a sitter och lyssnar på disney songer och gråter! vi har ju inget liv. men de är väl ändå de bästa sångerna.
nu ska vi lyssna på söta koda som sjunger " i'm on my way! ". nu ska vi gråta vidare!

hejdå.

WEEKEND

hey där. nu är det äntligen helg! och vet ni?! jag blev överlycklig, när vi fick reda på att vi slutar två!
efter skolan åkte jag till sjukhuset med annie. mamma jobbar där så vi gick och tog ut pengar. sen tillbaka till stan och fika med jenny, beatrice, tove och frida. sen gick vi och tittade lite snabbt på jackor. och sen tog vi bussen hem till mig.

nu ska vi väl hitta på något roligt. känner för att fota. så det blir kanske nåt sånt.

hejdå.

I'VE MADE UP MY MIND

asså just nu är jag  på sånt humör så man blir trött på vad folk än gör. att hunden flyttar på sig. att någon inte svarar på msn. att någon flyttar sig. så just nu är jag sur på alla. och jag vill inget illa. men jag har ont i huvudet och fryser och mår illa.
sjuk. men. nu ska jag vila och hejs.

SHINING STAR

imorgon börjar vi kvart över åtta! och slutar halvfyra! jag gillar verkligen inte det. sen ska jag inte göra någonting alls.
kanske inte så roligt. men jag kanske hinner fixa med kameran!
ikväll ska jag lyssna på musik också är det andra avenyn! :)


SO AFRAID TO TELL THE WORLD

hej.

jag fick lite panik när min bror kom inspringandes med kameran! jag skrek rösten av mig. och anna med för den delen.
det var ju roligt. men det följde dock inte med något minneskort så det måste jag köpa snart.
två dagar tog det att få hit den. det tyckte jag var bra.

anton, jag , anna och bror åkte till våran kära brygga och det blev ju roligt igen!  som vanligt.

nu ska vi äta PANNKAKOR och jag ska sticka på min sjal!

hejdå.

I've alwaus been the kind of girl that hid my face

bara s'att ni vet så är mandarin kinesiska och därför heter kineser mandariner! :'D

skola idag. det var roligt som vanligt. sen bussen hem !



KAMERAN KOM NU! <3333

men gud nu ska vi fota! <333333333


OHHJA!

komnyss hem. efter kören då. jag och jenny satt och "plugga" på wayn'es ett tag, men det finns så mkt att prata om. sen kom anna och anton och vi fick lite att skratta åt. sen jagade anna duvor på torget.
jag tog bussen hem efter det och anna blev jättesur på mig och anton och jag trodde seriöst att hon var det på riktigt. så jag dissade henne efter bussen. men hon skämtade. som tur var. för jag klarar mej inte utan henne.

nu ska jag äta middag och plugga till matteprov.

hejs.

ONSDAG

bara tre dagar kvar i skolan. det går ganska fort faktiskt. idag gick jag upp vid sex och duschade. läste sedan igenom den igen och rättade lite fel som jag var tvungen att ändra. så nu måste jag skriva ut den igen.
idag har vi fyra lektioner och sen ska jag på wayne's med jenny. sen har jag kör. måttligt roligt.
menmen. nu sa jag klä på mej och äta frukost!

syns sen!

GODNATT

godnatt alla trött personer. jag är en av dom. imorgon ska jag upp halv sex. jätteroligt! sen stan med jenny. vi ska plugga på wayne's! hej.

LIFE IS WONDERFUL

visst är det? ibland iallafall!  nu har jag och mamma bokat tåget till storstaden för mej och anna och sen har vi köpt kameran. får se när den levereras!  nu är jag allt glad!

nu ska jag titta på andraavenyn. och njuuuuta!

FOR THE SUN

hejdär. kom nyss hem och ni kan ju observera att klockan är 18.00. vi började som sagt halv nio imorse med ett dn-nutidsprov? det gick väl som det gick. men björn gustafsson och blondinbella var med på frågorna.
sen hade vi fler lektioner. lunch och sen no-prov och till min förvåning gick det bra. tror jag.

sen tog jag fem bussen hem och pluggade lite där.
nu måste jag verkligen skriva klart uppsatsen som ska in imorgon!

hejdå.

TISDAG

sitter här och äter frukost och såg att pappas bärbara råkade vara på, så jag slänger in ett inlägg.
tisdag idag iallafal.. vi börjar tydligen en halvtimme tidigare för att göra någt prov, från DN eller nåt.

nu kommer bussen snart ska dra hej!


SKOLA

jag tycker verkligen inte om skolan. imorgon är det dags igen och jag mår verkligen inte bättre av att jag går från tjugo över åtta till halv fem! Det är inte roligt! nu har jag två prov den här veckan också. det blir väl plugg på wayn'es eller nåt på onsdag eftersom morgondagen är fullbokad! herregud. jag vet verkligen inte om jag orkar med gitarr på tisdags eftermiddagar.  får kanske ta och byta tid om han har en. nu ska jag titta lite på tv. om någon klass som  ska träna.
vi hörs imorgon!

då ska jag upp vid halv sex.

KAMERA

ni vet att jag ville köpa en NIKON D40 men att den var slut. så åkte vi till stockholm där dom sa att den gått ut. men nu gick jag in bara för kul skull och hittar den och det står att den finns inne! gud va glad jag är. ska prata med m & p när de kommer hem och får se om jag kan köpa den! det vore bäst! kom nyss hem från en himla kväll. jag och a åkte till våratt lilla "ställe" och där låg våran lilla brygga. repen var typ uppbundna så vi tog loss det som satt kvar och då hoppar ann apå så bryggan flyter iväg. efter ett tag slutar det med att anton får komma och rädda oss. och det tog säkert två timmar innan vi kunde åka hem.

nu ska jag äta och plugga.

ha en bra dag.
lite bilder blev det också som kommer snart!

plugg @ wayne's

nu är jag äntligen hemma. från och med nu tycker jag om måndagar. vi har bara tre lektioner och slutar härligt tidigt. sen är jag ledig resten av dagen. imorgon blir det dock ingen rolig dag. jag börjar kvart i nio, och slutar halv fem eftersom jag måste stanna kvar och göra ett prov. det blir jätteroligt.
efter skolan åkte jag och beatrice ner på stan och köpte oss en smoothie och försökte få in all no tills imorgon. vi tröttnade dock ganska tidigt och gick ner till åhléns och jag köpte ett orange nagellack. sen lite halstabletter.
sen tog jag bussen hem och nu är jag med anna. vi tittar på tv, och jag borde plugga nu.
vi kanske kan fota lite senare så det finns några nya bilder att ladda upp.

hoppas verkligen att stockholmsresan blir av med anna! :)

MÅNDAG

också har man en hel vecka framför sig igen. en fullbokad vecka utan något roligt. jag tycker at tiden går jättefort. jag fyllde ju nyss år?! och det var tre månader sen. men det är bara 15 dagar kvar i skolan, och sen har vi ett efterlängtat höstlov. med stockhomsesök och slappdagar. efter det är det väl bara 7 veckor och sen är det julafton. 
nu blev jag med ens gladare. jag älskar att ha saker att se fram emot. vi sk ju kanske hälsa på mina söta tremänningar i stockholm också. ännu en anledning att åka dit. det kanske låter konstigt. men jag blev helt kär i staden sen när vi var där. 
ironiskt eller hur?

idag fyller iallafall pappa år! grattis till honom. och bara därför fick jag släpa mig upp ur sängen sju på morgonen. men det gick bra, vi sjöng och han öppnade paket. min favorit var beatles-skivan så klart ;)
sen fick jag sova i en timme till. det var riktigt skönt. kom på att vi bara har tre lektioner idag! inga roliga ioförsig men det är härligt. vi brukar ju ha fyra. 

ikväll ska jag försöka titta på andra avenyn avsnittet jag missade och plugga måste det göras. kanske inte har tid för bloggen. men jag ska försöka.

hejdå!

PLUGGG

hej. efter att jag kom hem från mormor, satte jag mig framför datorn, med tanken att plugga. men det var mer lockande till bilddagbokenoch bloggen, så läxorna fick vänta. vilket ledde till att jag började plugga halv nio. på en helt annan läxa. jag blir så himla trött på min skola. vi har prov och läxor hela tiden och nu har vi bytt schema för tredje gången. bara för att läraren ska hinna med en svenska lektion. det är skittaskigt. eftersom jag har bussar att passa. de går allt för sällan. imorgon slutar vi tydligen två, så jag sätter mig nog på wayne's och pluggar i en timme, och tar sedan bussen hem. det som är lite skrattretande är att bussen går fem minuter före vi slutar och nästa går halv fyra. de kunde gärna få gå lite oftare. 
nu ska jag titta runt lite mer och sen är det väl dags att sova. som tur är har jag sovmorgon i morgon, så det är inte bråttom i säng. jag satsa på att göra mitt ogjorda matteprov på onsdag. så det blir mycket plugg innan torsdag och kanske inte lika många blogginlägg. det är himla svårt att hinna med allting. 

jag ser att texten blev otroligt lång nu. och det får den bli. jag har bara skrivit ner tankarna i mitt huvud så, så fullt är det och mycket mer. jag har annat att tänka på också. men jag har lite att se fram emot. 

höstlovet vecka 44, när jag ska till stockholm med mamma/familjen.
vecka 47 tror jag, och jag hoppas vi är ledig den fredagen, för isånafall ska jag och bästavän tillstockholm. hoppas vi.

lite att se fram emot. tills dess ska jag plugga så mycket jag kan. måste verkligen ta tag i det här nu. inte haft så bra resultat sen skolan började. 

MORMOR

nu harj ag precis kommit hem från mormor. det var mysigt. vi fick något med köttfärs och potatis och sen hallonpaj :)
det var nästan ett år sedan jag var där sist. vilket kändes lite annorlunda. men det var mysigt som vanligt.
när jag ska välja gymnasium, ska jag titta på några i stockholm, som kanske bara ar halvdagar, så jag kan pendla. 

på höstlovet gäller det. då ska jag dit igen. nu ska jag titta på lite gym priser, sen ska det pluggas.

hej. 

GODMORGON

godmorgon alla trötta människor. jag borde ändå vara tröttare eftersom klockan bara är 08.15. vad ska jag upp så tidigt att göra? idag ska vi tydligen till mormor. jag får väl ta med kameran och gå ut och fota lite. sen borde jag plugga också. matteprov på torsdag, no prov på tisdag och svenska inlämning på onsdag. vilket betyder fullt upp.

jätteroligt. imorrn kanske jag åker ner till waynes eller nåt och pluggar tills bussen kommer! :)


STOCKHOLM

jag är så glad. jag ska till mitt älskade stockholm på höstlovet. alltså om tre veckor. vi ska kanske hälsa på mina tremänningar och jag ska klart shoppa. vill även sova över, men det vill inte min lillebrur. men då får vi försöka lösa det. jag längtar mest.

hejdå.


STAN

jag har precis kommit hem från stan. köpte en smoothie och åkte hem. kände att det var grymt nödvändigt.
nu tittar dom på film och jag sitter framför datorn.

roligtroligt.

NO MORE HIDING WHO I WANNA BE

jag vill flytta till stockholm bara så att ni vet.
snart kommer anna och vi ska nog vara med jenny och vi får se vad vi hittar på.
något roligt hoppas jag.

nu ska jag fixa iordning mej och sen ska vi kanske inte till stan!

THIS IS ME

jag har funderat på vad jag skulle göra utan min dator. ingenting vettigt iallafall. eller kanske. man vet aldrig.
camp rock är en jättebra film och verkligen värd att se tycker jag.
nu skulle jag gärna vilja köpa min D60 och en laptop. men man kan inte få allt här i världen.

apropå det. jag vill ha björn gustafsson som min storebror. fatta kul det vore. nä nu ska jag lyssna på underbara joebrooks.

FREDAG!

nu har anna precis gått hem. vi tog bussen hem efter skolan och åkte hem till mej. åt lite fruktsallad och tittade på film. anna skulle dock hem ganska omgående och jag fixade lite med datorn. sen kom hon tillbaka och vi tittade på camp rock tillsammns. jag måste säga att det var en kanon film. jättebra innehåll och mening. vi gick ut och sjöng lite.
ett år med den ungen asså. ett himla underbart år. hon är verkligen min bästa vän. herregud. jag är verkligen glad att vi träffades.

gårdagen var dock  bäst! jag hade jätteroligt. vi måste verkligen göra om det snart.









.  

STOCKHOLM

hey.

okej igår var den bästa dagen i hela mitt liv!
den var bättre än bäst.
första åkte vi tåg och komm till stockholm halv ett ungefär. vi shoppade och jag hittade en kappa och en kjol. sen åt vi middag på någon resaurang och sen gick vi till oden plan. när vi kommer in och sätter oss viskar jenny att jag ska vända mej och och där står freddy åsblom. herregud.

sen börja allt och det var faktiskt jättebra. björn var ju såklart bäst men soraqn är väl för söt han med?
humor har dom iallafall!  sen åkte vi hem och kom hem vid 11.

imorse vaknade jag med världens magont. var tvungen att gå till skolan ändå.

och ni kan ju gratta eftersom jag och anna har varit bästisar i ett år idag!

hejs.

STOCKHOLM

också är torsdagen här. dagarna bara flyger förbi, jag tycker nyss vi började skolan och om tre veckor är det höstlov. herregud och imorgon har jag känt sötanna i ett år. bara ett år det känns som en livstid. hon vet allt om mej och jag litar på henne till 110% hon är bäst! 
idag ska jag ju som sagt till stockholm. jag mår lite bättre. ska ta en ipren nu och sen har jag med mig nässprej och ögondroppar.

jag hinner nog inte blogga något förr'ns imorgon!

SVAR

hur mycket längtar du tills imorgon på en skala? ;)<3
jag längtar superduper mycket, 1 - 10 , så blir det en solklar 10!

mår du bättre ? :o <333
jo då jag mår lite bättre. <3 

Skulle du kunna döda för någon?
herregud vilken svår fråga. jag vet inte. om personen jag skulle döda för betydde väldigt mycket för mig så skulle jag nog det.

Vad är de bästa med att blogga?
det bästa, att skriva, eftersom jag älskar att skriva!

Vad får dig att bli intresserad av att läsa en blogg?
Om det är en fotoblogg, fångar den mitt intresse på direkten, men annars så är det hur personen skriver.

Om du blev kille för en dag, vad skulle du då gör aunder den dagen?
gud vad svårt!  ingen aning.

Det bästa/värsta som hänt dig?
det bästa var nog, när jag lärde känna mina vänner.
det värsta var nog när min morfar och farmor dog :/<3

Favoritblogg?
jag älskar http://lisaplace.devote.se
men sen läser jag även min bästis blogg. http://jjennymaria.blogg.se
och andrines, http://aaas.blogg.se

några svar där.

SJUKLIG

nu får jag gärna ta och bli frisk. det kommer inte bli någon höjdare att gå på stan sjuk. men är man sjuk så är man. lite bättre imorgon hoppas jag iallafall. nu ska jag kurera mej och titta på tv.

FRÅGESTUND

ni vet väl att det är frågestund. ni får ställa en fråga och jag lovar att försöka svara på den!

SKOLASKOLASKOLA

jag har fått skolkatalogen! den är alltid. rolig att titta i. men ja blev inte lika glad när jag fick ett brev om academic notice på grund av att jag inte gjort matteprovet. jag har ju försjutton varit sjuk! jag har vart i skolan en dag. och han ha inte pratat med mej. nu är jag riktigt sur.

WE ARE BROKEN

hey.

jag är hemma idag igen. jag mådde inge vidare i morse. bättre att vara hemma och kurera sig idag är imorgon när det bär av till stockhom! hoppas jag är bättre då. annars får jag leva på alvedon och nässprej. men det går det också. just nu är jag täppt i näsan och jag låter som en kratta. men , hösten bär med sig förkylningar.
nu ska jag plugga lite tror jag. sen kolla på film under duntäcket. mysigt. men jag saknar vännerna. och faktiskt en aning skolan. konstigt det där. när man är där vill man hem och när man inte är där vill man dit.

glöm inte att ställa frågor!

RSS 2.0